Nutrition Facts

Amount Per 100g
Calories KJ/kcal 2374/567
Protein 25.8%
Total Fat 49.2%
Polyunsaturated Fat 24.4%
Saturated Fat 0%
Trans Fat 0g
Cholesterol 0mg 0%
Total Carbohydrate 16.1%
Dietary Fiber 8.5%

Vlerat ushqyese

Gjalpa me kikirikë është një nga ushqimet më të popullarizuara në botë. Është po ashtu përplot vitamina, proteina, minerale dhe yndyrna të shëndetshme.

Ky burim i përsosur i energjisë përmban lëndët ushqyese kryesore, të cilat bëjnë që ai të jetë produkt ushqimor i balancuar.

Ku mund të blej Orana’s

Orana's e gjeni në:

Së shpejti edhe në markete të tjera

Pyetjet
më të shpeshta

Gjalpa e kikirikut Orana's mund të mbahet edhe në frigorifer, por jo patjetër. Nëse e pëlqeni më të rrjedhshme, atëherë preferohet ta mbani në dollap.

Edhe pas hapjes, përderisa e mbani me kapak të mbyllur, gjalpës sonë nuk i del afati për një kohë të gjatë. Nëse nuk e hapni për disa javë, atëerë vaji i kikirikut do të ndahet dhe do të shfaqet në sipërfaqe, kështu që me siguri do t'ju duhet ta përzieni.

Kikirikët përmbajnë vajin e tyre natyral, i cili ndahet me kohë. Këshillë: Nëse doni ta minimizoni vajin, futeni gjalpën Orana's në frigorifer pasi ta keni përzier. Në këtë mënyrë gjalpa do ta mbajë dendësinë e njëtrajtshme më gjatë.

JO! Ne mendojmë që kikirikët janë të përsosur ashtu siç janë. Dhe jemi krenarë për faktin se kikirikët që i përdorim janë të cilësisë më të lartë.